De 8 die je bij ons verwacht

Waarom kiezen voor een erkende dealers voor aankoop en onderhoud van uw fiets? Hier volgen de 8 redenen om niet langer te twijfelen en een bezoek te brengen aan onze winkel.

1. Bij reparatie een gratis leenfiets

Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een goede leenfiets ter beschikking, ook hebben wij electrische leenfietsen beschikbaar

2. Zadel omruilgarantie

Indien u een nieuwe fiets koopt en u kunt maar niet wennen aan het originele zadel dan is het altijd mogelijk om dit zadel te ruilen voor een beter passend zadel Fietsplezier boven alles!!

3. Voor aankoop een gratis proefrit

Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden.

5. Niet goed? Zonder problemen omruilen

Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan kunt u zonder problemen uw fiets omrulen, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Dit geldt bij Fietswereld Frank Welles zelfs voor fietsen, tot maximaal 2 weken.

6. Landelijk dekkend servicenet

Staat u onverhoopt met pech onderweg, dan is er vast wel een Fietswereld/ Profile vestiging bij u in de buurt om de helpende hand te bieden. Met meer dan 450 winkels kunnen wij een landelijk dekkend netwerk bieden.

7. Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel kan worden uitgevoerd terwijl u even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

8. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties

Bij Fietswereld Frank Welles staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Voor advies en vragen kunt u altijd bij ons terecht. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken.

Graag tot ziens!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook